Partners

Privium Fund Management

Privium Fund Management is een Nederlandse fondsbeheerder, gevestigd in Amsterdam. Privium is geautoriseerd en gereguleerd als Alternative Investment Fund Manager (AIFM) volgens de Alternative Fund Managers Directive (“AIFMD”) van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Privium wordt ook gereguleerd door de Nederlandsche Bank (DNB). Als AIFM exploiteert Privium verschillende fondsen met een breed scala aan beleggingsstrategieën. Aangezien Privium de gereguleerde beheerder is, neemt Privium de verantwoordelijkheid voor compliancetoezicht, risicobeheer, de periodieke rapportage aan toezichthouders en het verzorgen van de relevante beleggersinformatie.

 

Met kantoren in Amsterdam, London, Hong Kong, Singapore en Sjanghai worden met 50 mensen een groot aantal fondsen bediend voor een bedrag > € 3 miljard.

 

Sinds de oprichting van e3 Partners in 2013 wordt er al nauw samengewerkt met Privium Fund Management. Voor de nieuwe fondsen staat Privium in voor de continuïteit van het fondsbeheer.

 

Voor meer informatie: www.priviumfund.com

Darwin Platform

Darwin Platform is een onafhankelijk en internationaal opererend dienstenplatform voor de financiële sector. Met kantoren in Amsterdam, London, Hong Kong, Singapore en Sjanghai wordt een breed pallet aan diensten aangeboden aan professionele fondsmanagers.

 

Darwin Platform helpt e3 om zich volledig te kunnen richten op de uitvoering van de investment management activiteiten door ondersteuning op het gebied van governance, cash management (incl capital calls) en fonds-secretariële diensten.
Voor meer informatie: www.darwinplatform.com

SVN

SVn is uitvoerder van een groot aantal uitvoeringsregelingen in de publieke sector. Namens 369 (semi) publieke overheden wordt uitvoering gegeven aan een groot aantal regelingen gericht op de kwaliteit van wonen en leven.

 

Samen met SVn wordt het Fûns Skjinne Fryske Enerzjy (FSFE) gemanaged.
Met haar professioneel opgezette IT infrastructuur en uitgebreide beheerorganisatie biedt SVn professionele dienstverlening op het gebied van midoffice en backoffice activiteiten. Daarbij wordt tevens de nodige continuïteit geboden richting investeerders in de fondsen van e3.

 

Voor meer informatie: www.svn.nl

CSC Governance Services

CSC is een onafhankelijke aanbieder van op maat gemaakte fondsbeheeroplossingen. De expertise en consistente service stellen fondsmanagers in staat om zich te concentreren op hun kerncapaciteiten om investeringsbeslissingen te nemen en rendement te leveren aan hun investeerders.

 

CSC biedt wereldwijde oplossingen voor managers die zich bezighouden met private equity, vastgoed, risicokapitaal, particuliere schulden, fondsenfondsen en andere alternatieve beleggingsstrategieën. e3 werkt nauw samen met CSC op het gebied van depository services (incl directievoering), KYC-analyses en naleving van regelgeving en beleggersrapportage.

 

Voor meer informatie: https://www.cscgfm.com